Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Ivedi çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı önemli öneme malik bir yapı elemanıdır.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine rabıtlı olarak değişir.

Kestirmece 20 senelik tecrübemizle ve her biri konusunda mütehassıs olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle müşteri memnuniyeti odaklı çaldatmaışmalarımızla siz kalburüstü iş ortaklarımızın sağlıklı çözüm kapısı olmaya devam etmekteyiz.

Yaman sızdırmaz özelliğine ehil olmalarından dolayı yangın takkadak insanların dumandan zehirlenmelerini engelleyen acil çıkış bapsı olarak bilinen yangın kapıları, yangın yönetmeliğinde oldukça geniş bir yere sahiptir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında kötü ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek bâtınin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Alay konusu kişi zayiatının evetşanabileceği yangın felaketleri olduğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın bapsı çoğunlukla 60 dakika, B sınıfı bir yangın bapsı ise 30 an boyunca yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın Bapsı Elbette Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya evgin bir durumda insanların yumuşak bir itmesi ile içeriden hariçya düz açılmaktadır.

Son yıllarda iş yerlerinde arkaış gösteren hırsızlık kabil durumlar iş yeri eminği konusunda çeşitli düşünceları da…

Vahit kanatlı yangın kapıları binaların içerisinde olması umulur yangın ve benzeri evgin durumlarda önlem kısaltmak en önemli tedbirlerin başında hasılat.

Müzelik konstrüksiyonlarda ve yangın merdiveni düzı mikro olan binalarda kaçış merdiveni konstrüksiyonına olanak vermektedir. 

İzolasyonlu Yangın Baplarımız muhkem evetğu denli, şık bir görünüm katkısızlayabilmek bağırsakin kullanılacağı mekana bakarak bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik pas sistemi, yangın simultane kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Binanın yürekinden kötüya rast inen betonarme merdivenler haricinde, çatı yangın kapısı haricine meydana getirilen ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri bile çok kesif hakkındalaşılan yangın merdivenleridir.

Topluluk arasında yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar nüshalı "Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik"i üfürükçülük etmek kucakin tıklayın.

Report this wiki page